Oletuskuva alasivuille jossa mies sumuttaa desinfiointiainetta pöydälle

Kotisiivoukset

Kotisiivous ammattilaisilta – puhdas koti vaivattomasti

Anna meidän huolehtia kotisi siivouksesta ja vapauta itsellesi aikaa tärkeämpiin asioihin. Tarjoamme korkealaatuisia siivouspalveluita, jotka räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä viikkosiivous tai suursiivous, varmistamme, että kotisi loistaa puhtautta ja raikkautta.

Käytämme vain ympäristöystävällisiä ja tehokkaita siivousaineita, jotka takaavat puhtaan ja turvallisen lopputuloksen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu huolellisesti ja he työskentelevät tarkasti ja luotettavasti.

Tilaa kotisiivous nyt ja koe, kuinka helppoa ja mukavaa on nauttia puhtaasta kodista ilman vaivannäköä. Me teemme työt, sinä rentoudut!

Kotisiivoukset Oulun seudulla alkaen 45.90 € / h (sis. alv 24%)

Olohuone, makuuhuoneet ja muut huonetilat

Olohuoneessa, makuuhuoneissa ja muissa huonetiloissa lattiat ja matot imuroidaan. Lattiat pyyhitään nihkeällä liinalla, ja lattialistat puhdistetaan pölystä. Ovien kahvat, ovien pielet ja muut kosketuspinnat pyyhitään, ja tarvittaessa helpot tahrat poistetaan. Sohvat ja nojatuolit imuroidaan siirtämättä niitä paikoiltaan. Vapaiden tasopintojen pölyt pyyhitään ulottuvuuskorkeudelta (enintään 180 cm), ja peili- sekä lasipinnat puhdistetaan sormenjäljistä ja roiskeista.

WC, kylpyhuone ja sauna

WC-pönttö pestään ja pyyhitään, ja roiskeet poistetaan sen ympäriltä. Käsienpesuallas, hanat, välitilat ja altaan seinävierustat harjataan ja pyyhitään puhtaiksi. Peilikaapin ja peilin pinnat puhdistetaan. Suihkukaapin ja suihkuseinän (lasi- ja muoviseinät) sekä suihkun sekoittajien pinnat pyyhitään. Valokatkaisimet, pyyhekoukut ja muut kosketuspinnat sekä roiskeet puhdistetaan. Vapaiden tasopintojen pölyt poistetaan, ja lattiat imuroidaan ja pyyhitään nihkeällä liinalla. Saunan lattiat imuroidaan ja pyyhitään kostealla tai nihkeällä liinalla.

Keittiö

Keittiössä lattiat imuroidaan ja pyyhitään puhtaiksi. Vapaiden tasopintojen pölyt ja tahrat poistetaan. Tiskialtaan, hanan, lieden ulkopinnan ja välitilan pinnat harjataan ja pyyhitään puhtaiksi. Keittiöpöydän vapaat tasopinnat ja tuolit pyyhitään. Keittiökaappien ja laatikostojen ulkopinnat pyyhitään kosketuspinnoilta, ja helposti puhdistettavat tahrat ja roiskeet poistetaan. Liesituulettimen ulkopinta pyyhitään, ja kodinkoneiden ulkopinnat puhdistetaan sekä helposti poistettavat tahrat ja roiskeet siivotaan.

Kokonaisvaltainen kotisiivouspalvelumme varmistaa, että kotisi pysyy puhtaana ja viihtyisänä. Anna meidän huolehtia siivouksesta, jotta sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Kotisiivouksen sisältö (PDF)

Kotisiivous | erikseen tilattavat palvelut (PDF)

Ota yhteyttä

Kotisiivoukset