Oletuskuva alasivuille jossa mies sumuttaa desinfiointiainetta pöydälle

Muuttosiivoukset

Muuttosiivouspalvelu – Kodin kiiltävä loppusilaus muutolle

Tarjoamme ammattitaitoista muuttosiivouspalvelua, joka takaa kodin kiiltävän loppusilauksen muuton yhteydessä. Kun haluat kotisi olevan raikas ja puhdas uuden alun koittaessa - Me autamme! Olemme valmiina palvelemaan sinua tehokkaasti ja luotettavasti – tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous helposti verkossa.

Muuttosiivoukset Oulun seudulla alkaen 49.60 € / h (sis. Alv 24%)

Lattiat ja Ovet

Kaikkien huoneiden lattiat ja lattialistat imuroidaan ja pyyhitään. Ulko- ja väliovet sekä ovipainikkeet ja valokatkaisijat pyyhitään puhtaiksi ja helposti puhdistettavat tahrat poistetaan. Peilit ja ovien lasipinnat pestään ja pyyhitään. Tasopinnoilta ja ikkunalaudoilta pölyt pyyhitään, ja yläpölyt poistetaan.

Seinäpinnat ja Ilmanvaihto

Helposti puhdistettavat tahrat poistetaan seinäpinnoilta. Ilmanvaihtoventtiilit pyyhitään pintapuolisesti, mutta niitä ei irroteta. Pattereiden pintapuoli pyyhitään.

Kaapit ja Keittiö

Kaapit pyyhitään sekä sisä- että ulkopuolelta. Keittiökalusteet pyyhitään sisä- ja ulkopuolelta, ja taso- sekä välitilapinnat puhdistetaan. Hella, uuni, uunipellit, altaat ja hanat puhdistetaan. Sulatetun pakastimen ja jääkaapin puhdistus kuuluu palveluun, samoin hellan ja jääkaapin taustojen puhdistus, jos ne ovat siirrettävissä. Roska-astiat puhdistetaan ja liesituuletin pyyhitään, mukaan lukien irrotettavan suodattimen pesu.

Kylpyhuoneet ja WC

Kylpyhuoneiden lattiat imuroidaan ja harjataan, seinät pestään, altaat ja hanat puhdistetaan. Kaapistot ja wc-istuimet pestään, ja peilikaapit pyyhitään ulko- ja sisäpuolelta. Suihkuseinät ja suihkuhanat pestään, ja lattiakaivot puhdistetaan. WC-tiloissa lattiat imuroidaan ja pyyhitään kostealla, seinät ja altaat pestään, hanat ja kaapistot puhdistetaan, ja wc-istuimet sekä peilikaapit siivotaan.

Sauna ja Parveke

Saunan lattiat imuroidaan ja harjataan, paneliseinät pyyhitään nihkeällä liinalla ja lauteet pestään. Oven ja kiukaan ulkopinta pyyhitään, ja lattiakaivo puhdistetaan. Parvekkeen ja terassin lattiat imuroidaan, mutta ei talviaikana. Ikkunoiden sisäpuolen lasit pyyhitään rasva- ja sormenjäljistä.

Lisäpalvelut

Ikkunoiden ja parvekelasien pesu ei sisälly muuttosiivoukseen, vaan ne on tilattava erikseen.

Muuttosiivouksemme takaa puhtaan ja siistin kodin, valmiina uutta asukasta varten. Tilaa muuttosiivous ja jätä kodin perusteellinen siivous ammattilaisten huoleksi!

Muuttosiivouksen sisältö (PDF)

Pyydä tarjous

Muuttosiivoukset