Oletuskuva alasivuille jossa mies sumuttaa desinfiointiainetta pöydälle

Ilmanvaihtokanavat kannattaa puhdistaa säännöllisesti!

15.07.24

XDecon™ on turvallinen ja tehokas valinta mikrobiologiselle puhdistamiselle.

Peruspuhdistus alkaen 250 €. XDecon™ - puhdistus alk. 95–150 € (rivitalot - ok-talot, kohteesta riippuen).

Ilmanvaihtokanavien peruspuhdistus kannattaa tehdä muutaman vuoden välein. lmastointikanavien säännöllinen puhdistaminen on tärkeää sekä sisäilman laadun että ilmastointijärjestelmän tehokkuuden kannalta. Yleisesti suositellaan, että ilmastointikanavat tulisi puhdistaa noin 5–10 vuoden välein. Tämä voi kuitenkin vaihdella eri tekijöistä johtuen – jo kolmen vuodenkin käytön jälkeen kanavat voivat olla todella likaisia. (Ks. kuva: ennen ja jälkeen puhdistuksen.) Jos ilmastointijärjestelmää käytetään säännöllisesti ja intensiivisesti, sitä enemmän pölyä, likaa ja muita epäpuhtauksia kertyy kanaviin. Jos ilmastointijärjestelmässä on suodatin, se tulisi myös puhdistaa tai vaihtaa säännöllisesti. Ilmastointikanavien puhdistustarve voi vaihdella myös ympäristöolosuhteiden mukaan.

Jos asut alueella, jossa on paljon pölyä, siitepölyä tai muita ilman epäpuhtauksia, kanavien puhdistaminen voi olla tarpeen useammin. Myös rakennustyömaat tai remontit voivat aiheuttaa ylimääräistä likaa ilmastointijärjestelmään.

XDecon™ poistaa myös sen, mikä ei näy. Epäpuhtaudet ilmastointikanavissa voivat heikentää sisäilman laatua ja aiheuttaa terveysongelmia. Lisäksi likainen ilmastointijärjestelmä voi johtaa energiankulutuksen kasvuun ja heikentää ilmastointijärjestelmän tehokkuutta.

Ammattitaitoiset ilmastointialan yritykset voivat arvioida järjestelmäsi puhdistustarvetta ja suorittaa puhdistuksen tarvittaessa. Kaikki epäpuhtaudet eivät kuitenkaan ole silmälle näkyviä, eivätkä useimmat puhdistusmenetelmät poista esimerkiksi mahdollisia eliöitä ja bakteereita ilmastointikanavista. Tarjoamamme XDecon™ -menetelmä poistaa.

Se on dekontaminaatiomenetelmä, joka perustuu vetyperoksidikaasun käyttöön ja on tehostaan huolimatta täysin turvallinen valinta mikrobiseen puhdistamiselle. XDecon™ -puhdistuksen hinta peruspuhdistuksen yhteydessä alkaen 95–150 €, kohteesta riippuen.

Pyydä siis tarjous ja lisäinfoa meiltä!